Magaslati kötélpálya rendszer

Kiemelt zöldövezetben, de mégis Budapest szívében elhelyezkedő komplex, 60 állomásos akadályrendszerünkben minden korosztály megtalálhatja magának a kihívást. A függő platformok, hidak, csúszópályák garantáltan önfeledt szórakozást nyújtanak a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt.

tovább olvasom

 

Szabadtéri lézerharc

A lézerharc egy valósághű, infravörös fegyverekkel játszott stratégiai játék, ahol csapatok egymás ellen játszanak. Kalandparkunkban egy Budapesten egyedülálló, szabadtéri lézerharc küzdőtér lett kialakítva, természetes és épített akadályokkal.
A lézerpuska nem lő ki sem festéket, sem lőszert, így a játék teljesen biztonságos és fájdalommentes.

tovább olvasom

 

Szülinapozz nálunk!

A szülinapi buli megszervezése nem kis feladat, hiszen a helyszínről, rengeteg kellékről és a gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodni kell egyszerre, a romeltakarításról nem is beszélve.

Tedd különlegessé gyermeked szülinapját, és ünnepeljetek a Római Kalandparkban! Mi mindent megszervezünk, Nektek csak az a dolgotok, hogy jól érezzétek magatokat!

A szülinapost és vendégeit egy szépen feldíszített szülinapi helyszínnel várjuk.

tovább olvasom

 

 

Családbarát szabadulószoba

Családbarát szabadulószoba, egy olyan közös program, ahol szülők és gyerekek együtt kalandozhatnak izgalmas logikai fejtörők között.

Már 7 éves kortól ajánljuk!

tovább olvasom

 

Kalandparkunkat felfedezheted lábbal hajtós gokartjainkkal isPedálos gokart

Kalandparkunkat felfedezheted lábbal hajtós gokartjainkkal is, hiszen a kötélpályák alatt egy mini város terül el, kanyargó utcákkal, útkereszteződésekkel, jelzőtáblákkal, ahol a kis gokartosok első ízben ismerkedhetnek a KRESZ szabályaival. A gokartok használatát 120 cm feletti vendégeinknek ajánljuk.

tovább olvasom

 

Szabadidős játékok

Szabadidős játékainkat bármely belépőjegy megváltásával korlátlanul használhatjátok.

Szabadidős játékaink közül minden vendégünk talál magának megfelelő elfoglaltságot. Bármely Kalandparkos belépőjegy megváltásával korlátlanul használhatjátok ezeket a játékokat: tollaslabda, röplabda, óriás trambulin, foci, óriás homokbánya…

tovább olvasom

 

Családi/baráti szabadtéri bográcsozás

A szép idő beköszöntével mindenki a szabadba vágyik, ilyenkor merül fel az ötlet, hogy főzzünk a szabadban, bográcsozzunk vagy baráti – családi körben süssünk szalonnát. A ”Hol?” kérdésre Mi  tudjuk a megoldást. Tartsátok nálunk a Római Kalandparkban!

tovább olvasom