Szolgáltatásaink cégek, intézmények részére 15 főtől – 1700 főig

Céges csapatépítés 15 főtől – 90 főig

Csapatépítés szervezésén gondolkozol?

Minden napotok az irodában telik, jó lenne kicsit kiszabadulni a természetbe? Nálunk megtehetitek! Keresgéljetek a céges csapatépítő csomagjaink között, biztosan megtaláljátok azt, ami számotokra a legmegfelelőbb.

Minden cég számára fontos, hogy élményeket nyújtson a munkavállalói számára, úgy hogy ezekkel az élményekkel fejlesszék a munkatársak közötti kapcsolatokat és kommunikációt. Erre kiváló lehetőséget biztosítanak a csapatépítések.

Kalandparkunk aktív programokkal kínál szabadtéri csapatépítő csomagokat, ahol vendégeink kipróbálhatják a kötélpályákat, a szabadtéri lézerharcot, szabadidős játékainkat, a szalonnasütés vagy a közös bográcsos főzés élményét.

A csapatépítéshez minden adott a Parkban, büfénk gondoskodik a folyamatos kávé és ital ellátásról, az aktív programjaink és animátoraink pedig garantálják az élményekkel teli csapatépítő napot.

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMAJÁNLATAINK

A csapatépítések 15 – 90 fős létszám között foglalhatók. 

90 fős létszám felett kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

A programok időtartama: min. 6 óra (10:30 és 18:00 között).

A “BOGRÁCSOLJ MAGAD” CSAPATÉPÍTŐ CSOMAG TARTALMA:

 • kávé, víz és reggeli bekészítés
 • kötélpálya használat
 • hangulatos szabadtéri bográcsos főzés, biztosított alapanyagokkal
 • szabadtéri lézerharc játék
 • szabadidős játékok
  /ping-pong, tollaslabda, foci, röplabda, lengőteke, pétanque, slackline/.

A csomag ára 30 főig: 

A csomag ára 31 főtől:

20.000 Ft +Áfa/főtől

15.000 Ft +Áfa/főtől

A “FŐZNEK RÁD” CSAPATÉPÍTŐ CSOMAG TARTALMA:

 • kávé, víz és reggeli bekészítés
 • kötélpálya használat
 • 2 fogásos (főétel + desszert) ebéd
 • szabadtéri lézerharc játék
 • szabadidős játékok
  /ping-pong, tollaslabda, foci, röplabda, lengőteke, pétanque, slackline/.

A csomag ára 30 főig: 

A csomag ára 31 főtől:

20.000 Ft +Áfa/főtől

15.000 Ft +Áfa/főtől

Kérd részletes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

sales @ romaikalandpark.hu

+36 30 242 0796

Céges rendezvények (családi nap, sportnap)
100 főtől -1700 főig

Kalandparkunk hatalmas 2,5 hektáros területe egyedülálló, könnyen megközelíthető rendezvényhelyszín Óbuda szívében. Remek szabadtéri programokkal, teljes catering ellátással bármilyen szabadtéri rendezvény megszervezhető nálunk, legyen az céges családi nap, sportnap, zártkörű céges csapatépítés vagy akár partnertalálkozó.

Befogadóképességünk 900-1000 fő, nagyobb létszámú rendezvények esetén a közvetlen szomszédságunkban lévő Római Kempinggel nyitjuk össze a területünket, így 1700 főig tudjuk vállalni rendezvények szervezését.

Magaslati kötélpályákkal, piknik parkkal, bográcsos főzőversennyel, lézerharccal és megannyi szabadidős szolgáltatással nyújtunk színes programlehetőséget. Parkunk egy központi, fedett épülettel is rendelkezik, amelyben egy jól felszerelt büfé, kettő rendezvényterem, mosdók és értékmegőrző is biztosítja a vendégeink kényelmét.

A Parkunk rendelkezik egy szabadtéri színpaddal, ahol zenés – táncos előadások vagy céges értékelő beszédek megtartására van lehetőség.  Saját, zárt parkolónk 80 autó befogadására alkalmas, a környező utcákban van lehetőség ingyenes parkolásra, így a rendezvények kritikus parkolási kérdése is könnyedén megoldható nálunk.

A rendezvények megszervezése nem kis feladat, Mi segítünk ebben!

Kérd részletes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

sales @ romaikalandpark.hu

+36 30 242 0796

Szabadtéri bográcsozás

A szép idő beköszöntével mindenki a szabadba vágyik, ilyenkor merül fel az ötlet, hogy főzzünk a szabadban, bográcsozzunk  baráti- családi körben.

A “Hol?” kérdésre Mi  tudjuk a megoldást. Tartsátok nálunk a Római Kalandparkban! Mi biztosítunk minden eszközt és alapanyagot ahhoz, hogy a bográcsos étel elkészüljön. Nektek csak a recepteket, fortélyokat kell magatokkal hozzátok. Garantált a hangulatos időtöltés!!!

A bográcsos főzés mellett használhatjátok ingyenes szabadidős játékainkat a Park területén, lehetőség nyílik focizni, ping – pongozni, röplabdázni és sok más ezekhez hasonló szabadtéri játékot kipróbálni.

Kérd részletes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

sales @ romaikalandpark.hu

+36 30 242 0796

Kirándulás kicsiknek és nagyoknak

Aktív, sportos kirándulást szeretne osztályának, Kalandparkunk erre kiváló lehetőséget biztosít! Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthetőek vagyunk. Nálunk hatalmas területen, ősfák árnyékában kedvükre játszhatnak a gyerekek.

A gyermek pályánkon már 100 cm testmagasságtól biztonságosan mászhatnak az óvodások. 120 cm és 145 cm testmagasságtól két különböző, változatos akadályrendszer várja az iskolai csoportokat. Ingyenes szabadidős szolgáltatásaink és a Piknik Parkunk korlátlan használatát is biztosítjuk.

Csomagajánlataink

Kalandor csomag

AZ ÓVODÁS KALANDOR CSOMAG TARTALMA:

 • 3 órás Park használat,
 • 1 óra kötélpálya használat (a felszerelések fel-és levételét, oktatást és a pályafelügyeletet szakképzett animátoraink biztosítják),
 • Szabadidős szolgáltatásaink használata: óriás trambulin, ping-pong, tollaslabda, foci, óriás homokozó, babajátszó és színező sarok,
 • 3 fő kísérő ingyenes belépője látogató jeggyel.

A Kalandor csomag minimum 10 fő esetén foglalható.

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A csomag ára: 

2.800 Ft /fő

Vagány osztálykirándulás

AZ OSZTÁLYKIRÁNDULÁS CSOMAG TARTALMA:

 • 4 órás Park használat,
 • 1,5 óra kötélpálya használat (a felszerelések fel-és levételét, oktatást és a pályafelügyeletet szakképzett animátoraink biztosítják),
 • Szabadidős szolgáltatásaink használata: óriás trambulin, ping-pong, tollaslabda, foci, slackline, pétanque, óriás homokozó, röplabda,
 • 2 fő kísérő ingyenes belépője látogató jeggyel

A Vagány osztálykirándulási csomag minimum 10 fő esetén foglalható.

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A csomag ára: 

4.600 Ft /fő

Foglalási űrlap

Név
Email cím
Telefonszám
Intézmény neve
Kirándulás dátuma
Létszám
Gyermekek életkora
Kísérők száma
Kiválasztott időpont
Üzenet


A foglalási űrlap kitöltése önkéntes. A kitöltés célja, hogy a megrendelő gyorsabban és hatékonyabban intézhesse foglalását. Amennyiben itt nem szeretné megadni adatait, központi elérhetőségeinken kereshet minket.


Adatkezelés

Megismertem és elfogadom a Római Kalandpark Kft. Adatvédelmi Szabályzatát.

Adatvédelmi szabályzatunk ITT érhető el