Szabadtéri lézerharc

Szabadtéri lézerharc

A lézerharc egy valósághű, infravörös fegyverekkel játszott stratégiai játék, ahol a csapatok egymás ellen játszanak. Parkunkban egy Budapesten egyedülálló, szabadtéri lézerharc küzdőtér lett kialakítva, természetes és épített akadályokkal. A lézerpuska nem lő ki sem festéket, sem lőszert, így a játék teljesen biztonságos és fájdalommentes. Nincs szükség védőruházatra, így teljesen szabadon mozoghatnak a játékosok a csata közben. A lézerharchoz ajánlott réteges öltözet, zárt cipő, szúnyog és kullancsriasztó, hiszen erdőben vagyunk. Mivel teljesen sérülésmentes a lézerharc, ezért a gyerekek már 6 éves kortól csatlakozhatnak a játékba. A játék kezdete előtt kollégáink tájékoztatást adnak a szabályokról, kiosztják a fegyvereket, csapatokat jelző mellényeket, és a fejpántokat, ezek után indulhat is a játék.

Kiknek ajánljuk a lézerharcot?

  • csapatépítésre cégeknek
  • lézer szülinapi buli gyereknek és felnőtteknek
  • leány- és legénybúcsúkra
  • osztálykirándulásokra
  • vállalati eseményekre
  • családi összejövetelekre

A fegyvereink, fejpántjaink sajnos nem vízállóak, így esős idő esetén a játék nem játszható, ha a játék közben kezd el esni az eső, akkor megszakítjuk azt és később, ha már az eső elállt, akkor a játék folytatódhat.

A lézerjáték időpontjához képest érdemes 30 perccel korábban érkezni, hiszen számolni kell időt a belépésre és regisztrációra, a játékszabályok ismertetésére, fegyverek és eszközök kiosztására.

A játékhoz minimum 8 fő szükséges (4-4 fős csapattal), hiszen a szabadtéri pályánk hatalmas.

A lézerjátékhoz ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges, a rendezveny @ romaikalandpark.hu e-mail címen. A szolgáltatás megrendeléséhez foglaló fizetendő, a foglalás részleteiről e-mailben küldünk tájékoztatást.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest