Magaslati kötélpálya rendszer

Magaslati kötélpálya rendszer

Kiemelt zöldövezetben, de mégis Budapest szívében elhelyezkedő komplex, 60 állomásos akadályrendszerünkben minden korosztály megtalálhatja magának a kihívást. A függő platformok, hidak, csúszópályák garantáltan önfeledt szórakozást nyújtanak a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt.

A kötélpálya használat előtt szakképzett animátoraink öltöztetik be a látogatókat, az előírásoknak megfelelő felszerelésbe. A mászás megkezdése előtt egy rövid, de alapos oktatásban részesítenek minden vendéget. A kötélpályák közül minden vendégünk a testmagasságának megfelelő pályát használhatja. A pályákon a haladási irány megválasztható, nem kötött, így remek kikapcsolódást biztosít a teljesítőknek. A különböző nehézségű akadályok mellett 3 csúszópálya teszi még izgalmasabbá a kalandot.

A kötélpálya rendszer alatt folyamatosan felügyelnek a mentővizsgával is rendelkező kollégáink, akik szükség esetén segítséget nyújtanak a mászóknak.

Kötélpályáink szintjei:

GYERMEK KÖTÉLPÁLYA
100 cm magasságtól

Gyermek pályarendszerünk 1 méterrel a föld felett, biztonságos magasságban tartogat kihívásokat. A 10 akadály mellett egy külön gyermekek számára kialakított csúszópálya nyújt további izgalmakat.

JUNIOR KÖTÉLPÁLYA
120 cm magasságtól

A 21 akadályból álló pálya igazi kihívást és kalandot biztosít a junior korosztálynak. Kötélpálya rendszerünkben a “dual” pályán szülő és gyermeke együtt küzdhetnek meg az akadályokkal.

FELNŐTT KÖTÉLPÁLYA
145 cm magasságtól

Kötélpályáink 3 és 12 méteres magasság között haladnak különböző nehézségi fokozatban. A haladási irány megválasztható, nem kötött, így remek kikapcsolódást biztosít a teljesítőknek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest