Céges csapatépítés

Céges sport rendezvényekCsapatépítés szervezésén gondolkozol?

Minden napotok az irodában telik, jó lenne kicsit kiszabadulni a természetbe? Nálunk megtehetitek! Keresgéljetek a céges csapatépítő csomagjaink között, biztosan megtaláljátok azt, ami számotokra a legmegfelelőbb.

Minden cég számára fontos, hogy élményeket nyújtson a munkavállalói számára, úgy hogy ezekkel az élményekkel fejlesszék a munkatársak közötti kapcsolatokat és kommunikációt. Erre kiváló lehetőséget biztosítanak a csapatépítések.

Kalandparkunk aktív programokkal kínál szabadtéri csapatépítő csomagokat, ahol vendégeink kipróbálhatják a kötélpályákat, a szabadtéri lézerharcot, szabadidős játékainkat, a szalonnasütés vagy a közös bográcsos főzés élményét.

A csapatépítéshez minden adott a Parkban, büfénk gondoskodik a folyamatos kávé és ital ellátásról, az aktív programjaink és animátoraink pedig garantálják az élményekkel teli csapatépítő napot.

2019-es csomagajánlataink jelenleg feltöltés alatt állnak, addig is kérd egyedi ajánlatunkat a rendezveny@romaikalandpark.hu e-mail címen.

 

Céges rendezvények (családi nap, sportnap)

Céges rendezvények (családi nap, sportnap)Kalandparkunk hatalmas 2,5 hektáros területe egyedülálló, könnyen megközelíthető rendezvényhelyszín Óbuda szívében. Remek szabadtéri programokkal, teljes catering ellátással bármilyen szabadtéri rendezvény megszervezhető nálunk, legyen az céges családi nap, sportnap, zártkörű céges csapatépítés vagy akár partnertalálkozó.

Befogadóképességünk 900-1000 fő, nagyobb létszámú rendezvények esetén a közvetlen szomszédságunkban lévő Római Kempinggel nyitjuk össze a területünket, így 1700 főig tudjuk vállalni rendezvények szervezését.

Magaslati kötélpályákkal, piknik parkkal, bográcsos főzőversennyel, lézerharccal és megannyi szabadidős szolgáltatással nyújtunk színes programlehetőséget. Parkunk egy központi, fedett épülettel is rendelkezik, amelyben egy jól felszerelt büfé, kettő rendezvényterem, mosdók és értékmegőrző is biztosítja a vendégeink kényelmét.

A Parkunk rendelkezik egy szabadtéri színpaddal, ahol zenés – táncos előadások vagy céges értékelő beszédek megtartására van lehetőség.  Saját, zárt parkolónk 80 autó befogadására alkalmas, a környező utcákban van lehetőség ingyenes parkolásra, így a rendezvények kritikus parkolási kérdése is könnyedén megoldható nálunk.

A rendezvények megszervezése nem kis feladat, Mi segítünk ebben!

Kérd egyedi ajánlatunkat a rendezveny@romaikalandpark.hu e-mail címen.

 

Szabadtéri bográcsozás/szalonnasütés

Szabadtéri bográcsozás/szalonnasütésA szép idő beköszöntével mindenki a szabadba vágyik, ilyenkor merül fel az ötlet, hogy főzzünk a szabadban, bográcsozzunk vagy baráti- családi körben süssünk szalonnát.

A “Hol?” kérdésre Mi  tudjuk a megoldást. Tartsátok nálunk a Római Kalandparkban! Mi biztosítunk minden eszközt és alapanyagot ahhoz, hogy a bográcsos étel vagy a nyárs elkészüljön. Nektek csak a recepteket, fortélyokat kell magatokkal hozzátok. Garantált a hangulatos időtöltés!!!

A bográcsos főzés, szalonnasütés mellett használhatjátok ingyenes szabadidős játékainkat a Park területén, lehetőség nyílik focizni, ping – pongozni, röplabdázni és sok más ezekhez hasonló szabadtéri játékot kipróbálni.

A bográcsozáshoz, szalonnasütéshez kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Elérhetőségünk: rendezveny@romaikalandpark.hu