Céges sport rendezvények

Céges rendezvények (családi nap, sportnap)

Céges rendezvények (családi nap, sportnap)

Kalandparkunk hatalmas 2,5 hektáros területe egyedülálló, könnyen megközelíthető rendezvényhelyszín Óbuda szívében. Remek szabadtéri programokkal, teljes catering ellátással bármilyen szabadtéri rendezvény megszervezhető nálunk, legyen az céges családi nap, sportnap, zártkörű céges csapatépítés vagy akár partnertalálkozó.

Befogadóképességünk 900-1000 fő, nagyobb létszámú rendezvények esetén a közvetlen szomszédságunkban lévő Római Kempinggel nyitjuk össze a területünket, így 1700 főig tudjuk vállalni rendezvények szervezését.

Magaslati kötélpályákkal, piknik parkkal, bográcsos főzőversennyel, lézerharccal és megannyi szabadidős szolgáltatással nyújtunk színes programlehetőséget. Parkunk egy központi, fedett épülettel is rendelkezik, amelyben egy jól felszerelt büfé, kettő rendezvényterem, mosdók és értékmegőrző is biztosítja a vendégeink kényelmét.

A Parkunk rendelkezik egy szabadtéri színpaddal, ahol zenés – táncos előadások vagy céges értékelő beszédek megtartására van lehetőség.  Saját, zárt parkolónk 80 autó befogadására alkalmas, a környező utcákban van lehetőség ingyenes parkolásra, így a rendezvények kritikus parkolási kérdése is könnyedén megoldható nálunk.

A rendezvények megszervezése nem kis feladat, Mi segítünk ebben!

Kérd egyedi ajánlatunkat a rendezveny@romaikalandpark.hu e-mail címen.